Nova Web / Nueva Web / Webgune berria

Nou web i nous objectius.

Cada cop estem més a prop de la FLL (First Lego League), és important començar a tancar objectius, el primer: aquest web. Per això estem molt feliços d’anunciar la seva apertura!

Per concloure, invitar-vos a tots a la FLL que s'organitzarà el 19 de febrer i també comentar-vos que més endavant publicarem el cartell de la campanya.

Nueva web y nuevos objetivos.

Cada vez más estamos más cerca de la FLL (First Lego League). Por eso es importante empezar a cumplir objetivos. El primero: esta web. ¡Por eso estamos muy satisfechos de anunciar su apertura!

Para concluir, invitaros a todos a la FLL que se organizará el 19 de febrero, y también comentaros que más adelante publicaremos el cartel de la campaña.

Web berria eta helburu berriak

FLL-tik (First Lego League) geroz eta gertuago gaude. Horregaitik garrantzisua da helburuak betetzen hastea. Lehena: webgune hau. Horregaitik oso pozik gaude bere irekitzea iragartzea. Amaitzeko, guztiak otsailaren 19an antolatuko den FLL-era gonbidatu nahi zaituztegu, eta aurrerago kanpainako kartela argitaratuko dugula esan nahi dizuegu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *